music_note

Festival

Bevrijdingsdance

today mei 4, 2024my_locationParadiso Amsterdam


Background
share close
Dance om de Vrijheid te vieren! Dat gaan we groots doen in de nacht van 4 mei. Dan barst het in alle drie de zalen van Paradiso los met de Bevrijdingsdance en gaan we met alle nachtvlinders van de stad Bevrijdingsdag vieren!
In de grote zaal zal het legendarische DJ-duo Housequake met Roog en Erick E en Benny Rodrigues Paradiso laten schudden op zijn grondvesten. De zaal wordt gevuld met de meest opzwepende House en Techno beats, waarmee je gegarandeerd helemaal uit je dak gaat. De avond wordt afgetrapt door DJ Santito die je alvast helemaal in de juiste sfeer brengt voor een lange onvergetelijke nacht vol positieve energie en hoogtepunten!
Beneden in de kelder is het domein van LIPS voor alle vrije geesten met een opwindende line-up met Juliana X (Milkshake Festival), Cliffie square & Lea Li (back2back set) en MC Tjo-Kwan (Milkshake Festival). Hier moet je zijn voor een onvergetelijke ervaring in een bruisende openminded sfeer.
Laat je in de bovenzaal verrassen met een speciaal programma waar vrijheid zich op allerlei manieren zal manifesteren en geniet van deze unieke viering van vrijheid.
LINE-UP
Grote zaal
Housequake
Benny Rodrigues
Santito & more
Kelder
LIPS met:
Juliana X
Cliffie square & Lea Li (back to back)
MC Tjo-Kwan
Bovenzaal
Speciaal programma

Details
Begin mei 4, 2024 H 23:59
End februari 5, 2024 H 08:00
Location Paradiso Amsterdam
Address Weteringschans 6, 1017 SG Amsterdam
Link https://www.facebook.com/events/2334680073407922?ref=newsfeed

Podcast episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

LUISTER MET JE APP

0%